6947079070 Λουτρά, Ρέθυμνο bizanis.manolis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
Βαφείο Επίπλων Bizanis | Βαφές Επίπλων - Αναπαλαιώσεις Επίπλων Ρέθυμνο Κρήτη
 
 
 
Αναπαλαίωση είναι η διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο. Εάν λοιπόν έχετε παλιά έπιπλα που θέλετε να αναπαλαιώσετε και να τα κάνετε σαν καινούρια τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Βαφείο Επίπλων Bizanis” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, μπορεί να αναλάβει την αναπαλαίωση κάθε είδους επίπλου κάνοντάς το να μοιάζει σαν καινούριο.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αρχικά αποκαθιστά τις φθορές που μπορεί να έχει το έπιπλο, αντικείμενο ή κατασκευή σας και στη συνέχεια προχωρά στην βαφή του ώστε να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση ή να του δώση μια νέα και κομψή όψη.

Με την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο. Φέρτε μας τα έπιπλά σας στις εγκαταστάσεις μας στο Ρέθυμνο και εμείς θα εκτιμούμε την κατάσταση και θα σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με την κατάστασή τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ
  Αναπαλαίωση ξύλου & Επισκευή φθορών
  Απεντόμωση από σαράκι
  Τρίψιμο όλων των επιφανειων
  Φινίρισμα
  Επιλογή χρωματικής απόδοσης
  Επιλογή τελικής απόδοσης γυαλάδας βερνικιού
 
Τεχνικές αναπαλαίωσης επίπλων
Κατά την αναπαλαίωση εφαρμόζουμε στα έπιπλα εξειδικευμένες τεχνικές βαφής ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα: λουστράρισμα, πατίνες, λάκες, high gloss, special Effects κ.α.

Αναλαμβάνουμε να συντηρήσουμε και να αναπαλαιώσουμε κάθε είδος επίπλων, μοντέρνας ή κλασσικής γραμμής, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα έπιπλά σας.
Εξυπηρετούμε το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.