6947079070 Λουτρά, Ρέθυμνο bizanis.manolis@gmail.com
 
 
 
 
Βαφείο Επίπλων Bizanis
Μπιζάνης Μανώλης | Βαφές Επίπλων - Αναπαλαιώσεις Επίπλων Ρέθυμνο Κρήτη


Η επιχείρησή μας “Βαφείο Επίπλων Bizanis” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με βαφές, στιλβώσεις και αναπαλαιώσεις επίπλων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, λειτουργεί το εργαστήριο μας το οποίο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα έτοιμη να αναλάβει την βαφή και το λουστράρισμα επίπλων - ξύλου, τζαμιού και μεταλλικά έπιπλα...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Εάν έχετε παλιά φθαρμένα έπιπλα που δεν θέλετε να αποχωριστείτε ή εάν θέλετε να ανανεώσετε και να αλλάξετε το χρώμα των επίπλων σας τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες λύσεις για την βαφή ή την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε χρώματα και υλικά υψηλής ποιότητας προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

εργασίες μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας και μεμονωμένες εργασίες ιδιωτών ενώ συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες επιπλοποιούς, ξυλουργούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές χώρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα έπιπλά σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Αναπαλαίωση είναι η διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο. Εάν λοιπόν έχετε παλιά έπιπλα που θέλετε να αναπαλαιώσετε και να τα κάνετε σαν καινούρια τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ