6947079070 Λουτρά, Ρέθυμνο bizanis.manolis@gmail.com
 
 
 
ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
Χρώμα & Δημιουργία | Βαφές Επίπλων - Αναπαλαιώσεις Επίπλων Ρέθυμνο Κρήτη
 
 
 
Εάν έχετε παλιά φθαρμένα έπιπλα που δεν θέλετε να αποχωριστείτε ή εάν θέλετε να ανανεώσετε και να αλλάξετε το χρώμα των επίπλων σας τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Χρώμα & Δημιουργία” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την βαφή κάθε είδους επίπλου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις και συμβουλές για τα έπιπλα σας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε χρώματα και υλικά υψηλής ποιότητας προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δώσετε νέα εικόνα & στυλ στα έπιπλα σας!
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε για τα έπιπλά σας. Παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε και να εφαρμόσουμε σύγχρονες τεχνοτροπία που θα κάνουν τα έπιπλά σας κομψά και στο στυλ που επιθυμείτε.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και επισκευές επίπλων προκειμένου να το κάνουμε να μοιάζει σαν καινούριο.

Η έμπειρη ομάδα μας και οι νέες τεχνικές που χρησιμοποιούμε μπορούν να εγγυηθούν ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα για τα έπιπλα και τις κατασκευές του χώρου σας.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Λουστράρισμα επίπλων
  Χειροποίητες Πατίνες
  Λάκες
  Ντεκαπέ
  Πέρλα
  Ακρυλικές
  Κρακελέ
  Βαφές τεχνοτροπίας
  Ειδικές Βαφές
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα έπιπλά σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.