6947079070 Λουτρά, Ρέθυμνο bizanis.manolis@gmail.com
hero image
 
 
 
Βαφείο Επίπλων Bizanis
Μπιζάνης Μανώλης | Βαφές Επίπλων - Αναπαλαιώσεις Επίπλων Ρέθυμνο Κρήτη
 
 
 
Η επιχείρησή μας “Βαφείο Επίπλων Bizanis” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με βαφές, στιλβώσεις και αναπαλαιώσεις επίπλων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, λειτουργεί το εργαστήριο μας το οποίο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα έτοιμη να αναλάβει την βαφή και το λουστράρισμα επίπλων - ξύλου, τζαμιού και μεταλλικά έπιπλα. 
 
Με κύρια στοιχεία μας την άριστη ποιότητα εργασίας, τα κορυφαία υλικά και τις λογικές τιμές σας παρέχουμε ένα πλήθος δυνατοτήτων για τα καινούργια αλλά και τα παλιά έπιπλα του χώρου σας.

Με αγάπη και μεράκι,
ανταποκρινόμαστε σε κάθε εργασία στίλβωσης, βαφής, αναπαλαίωσης και εφαρμογής τεχνοτροπιών σε έπιπλα, ειδικές κατασκευές και μεταλλικές επιφάνειες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο αλλά και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα κάνουν τα έπιπλά σας κομψά και ικανά να δώσουν μια νέα πνοή στον χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας και μεμονωμένες εργασίες ιδιωτών ενώ συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες επιπλοποιούς, ξυλουργούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές χώρου στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Εχοντας ως γνώμονα την επιλογή υλικών που δίνουν ποιοτικό αποτέλεσμα και αντέχουν στο χρόνο, συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες χρωμάτων και βερνικιών. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα έπιπλά σας.
Εξυπηρετούμε το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.