6947079070 Λουτρά, Ρέθυμνο bizanis.manolis@gmail.com
 
 
 
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
Χρώμα & Δημιουργία | Βαφές Επίπλων - Αναπαλαιώσεις Επίπλων Ρέθυμνο Κρήτη
 
 
 
Αναπαλαίωση είναι η διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο. Εάν λοιπόν έχετε παλιά έπιπλα που θέλετε να αναπαλαιώσετε και να τα κάνετε σαν καινούρια τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Χρώμα & Δημιουργία” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, μπορεί να αναλάβει την αναπαλαίωση κάθε είδους επίπλου κάνοντάς το να μοιάζει σαν καινούριο, άμεσα και σε προσιτές τιμές.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αρχικά αποκαθιστά τις φθορές που μπορεί να έχει το έπιπλο, αντικείμενο ή κατασκευή σας και στη συνέχεια προχωρά στην βαφή του ώστε να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση ή να του δώση μια νέα και κομψή όψη.

Με την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο. Φέρτε μας τα έπιπλά σας στις εγκαταστάσεις μας στο Ρέθυμνο και εμείς θα εκτιμούμε την κατάσταση και θα σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με την κατάστασή τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ
  Αναπαλαίωση ξύλου (επισκευή φθορών, τρίψιμο, κωλύματα καπλαμάδων, αντικατάσταση σάπιων ξύλων, προεργασία βερνικιών, φινίρισμα με ανανέωση ή αλλαγή χρώματος)
  Αλλαγή ταπετσαρίας επίπλου
  Αλλαγή τζαμιών & μαρμάρων
  Βαφή ξύλου, τζαμιών & μεταλλικών στοιχείων
 
Τεχνικές αναπαλαίωσης επίπλων
Κατά την αναπαλαίωση εφαρμόζουμε στα έπιπλα εξειδικευμένες τεχνικές βαφής ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα: λουστράρισμα, λάκες, χειροποίητες πατίνες, ντεκαπέ και ειδικές βαφές και τεχνοτροπίες.

Αναλαμβάνουμε να συντηρήσουμε και να αναπαλαιώσουμε κάθε είδος επίπλων, μοντέρνας ή κλασσικής γραμμής, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα έπιπλά σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.